FRANCIZA SUNRAI

1.SAT DE VACANTA SI CASE TRADITIONALE MARAMURESENE.

2.CENTRU DE ECHITATIE.

3.TARAMUL FAMILIA 31-PARC DE DISTRACTII.

https://www.sothebysrealty.ro/villa/Soare-n-Maramures,-SunRai-Village-Concept
https://spotmedia.ro/tag/sunrai-village?fbclid=IwAR2MJ_vnjS2aBoJTxB6ATvSI_iwiRswCAKCIlSUldyD-sKlwojPWT-xd3hQ_aem_AZ7p_co8girRu_ht26UtLNZ8TbzbY0NAKK0OVPLOjJZXyMdotMIWXyE97ZPs2DXhOu2WT4r-rwRXqrbkYuZ3U12q
https://www.rbls.ro/profil-de-membru-lucian-valea-sunrai-village-si-curajul-de-a-incepe-o-viata-noua-in-plina-pandemie/?fbclid=IwAR1kyM66d9d8MNanOqzm5IpmLeJBRjsAdkU51RbA4A-XMov_HPCSC-n6X5M_aem_AZ7DsVh-DtieJ_cYMYKbFkJrB9joiZcVUmSwuKacVVv9_Ag5BgoGYs0wdStDeJKwBgkIEc-QBluIh1H2pvU0IGKl
https://www.wall-street.ro/articol/Turism/292446/foto-i-cat-te-costa-sarbatorile-la-sunrai-village-satul-de-vacanta-traditional-romanesc-unde-vor-veni-inclusiv-mos-craciun-si-ajutoarele-lui.html-amp?fbclid=IwAR2MJ_vnjS2aBoJTxB6ATvSI_iwiRswCAKCIlSUldyD-sKlwojPWT-xd3hQ_aem_AZ7p_co8girRu_ht26UtLNZ8TbzbY0NAKK0OVPLOjJZXyMdotMIWXyE97ZPs2DXhOu2WT4r-rwRXqrbkYuZ3U12q
https://www.profit.ro/re-descopera-romania/video-profit-news-tv-re-descopera-romania-ceo-sunrai-village-turismul-autentic-impreuna-industria-it-pot-cei-doi-piloni-romaniei-30-50-ani-ne-duca-primii-10-jucatori-lume-stam-bulgare-foarte-fain-20776015?fbclid=IwAR35dHG2yEFeKhbHyWLrpPCpCXUh3wbFqYLKXA_b0FB9YtTqfxYulrevpFA_aem_AZ6yKGpwpYXUuqStuOuA2Icq2nVldcyOdvPiKMHXzvl0G0U_hBkl6SpO3NIMqGxkY8aGDezGWCl9q319jyEH0ZtF

Viziunea si Franciza SUNRAI

Viziunea SunRai este promovarea unui stil de viață conștient și conectat la trecut, prezent și viitor. Aspirăm să aducem casele SunRai în 1000 de locații din lume.

• Plecand de la viziunea noastra a luat nastere franciza SUNRAI un sat de vacanta cu servicii integrate, complete si complementare pentru oaspetii nostri.

FRANCIZA SUNRAI

• Modelul nostru de business are 6 piloni de activitati cu mai multe linii de business incluse 

1.Satul de vacanta  

-Case de stejar de peste 100 de ani , Hambarul de evenimente SubSoare la SunRai,  terasa EDEN, merchandising SUNRAI, palincia LA TAPU.

2.Centrul si scoala de Echitatie :

 -Abonamente calarie, lectii si cursuri calarie, excursii cu cai 2-8 ore, terapie cu cai pentru copii si adulti.

3.Taramul Familia 31-Parc de distractii 

-Spatiu de joaca in aer liber, facepainting, tiroliana, panou catarat, mingi zorbing, tobogane gonflabile, trambuline, casute montesori, bucatarie kinestezica pentru copii, pentreceri/onomastici cu tematica, mascote Disney, coltisor foto si multe alte activitati pentru copii.

4.Silicon Valea / Work from Forest Office  

 MISIUNEA Silicon Valea este transforme clasicul office work intr-un microunivers de natura, performanta si munca intr-un ecosistem Work | Life | Balance.

CE VA OFERIM 

1. Case traditionale maramuresene de la mutarea pana la ridicarea lor cu echipa noastra de constructori, arhitecti si designeri.

2.Dezvolatrea unui centru de echitatie, achizitie cai, monitorizare si invatare instructori.

3.Dezvolatarea Taramului FAMILIA 31 pentru copii cu tot ce contine el.

4.Sisteme si proceduri clare de operare pentru toate liniile de business.

5.Brand SunRai Village, marketing operational in dezvoltarea pe toate canalele de comunicare si consultanta/educatie continua pentru board-ul si echipa SUNRAI.

6.Un business de 'retreat' de vis atat pentru owneri cat si pentru oaspetii lor.

7.Siguranta de a face parte dintr-un  Village network economic stabil indiferent de anotimpurile financiare.

8.Iţi oferim training de specialitate atât ţie, cât şi angajaţilor tăi.

10.Iţi pune la dispoziţie un manual complet de proceduri.

11.oferim consultanţă financiară şi antreprenorială continua.

12.Suntem alaturi de voi sa ne asigurăm că alegi oamenii potriviţi pentru echipa ta.

13.Va oferim suport în vederea obţinerii autorizaţiilor necesare.

14.Daca aveti terenul, finalizarea unei case de vacanta se va face in 12/18 saptamani, dezvoltarea centrului de echitatie 6 saptamani si parcul de distractii 2 saptamani pana la punerea in functiune a tot ceea ce inseamna SUNRAI Village.

15.Nu iti pierzi timpul dezvoltarii de la 0 a unui proiect in industria ospitalitatii.

16.Va veti recupera investitia in 2/3 ani.

 

INVESTITII, CERINTE SI TAXA FRANCIZEI 

Taxa Franciza :  7777 euro

✔ Investiția in 4 case de vacanta, centrul de echitatie, parcul de distractii Taramul FAMILIA31 si hambarul de evenimente SubSoare la SunRai.

              • 350.000 € • 

Proiectele hibrid de dimensiuni mai mici pot fi intre 50000/100000€.

✔ Redevență lunară : 7 % din cifra de afaceri netă.: